Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

DATE IDENTIFICARE:

S.C. AZUGA TURISM S.A.

 

Punct de lucru

Adresa:

Str. Sorica 3, Azuga, Jud. Prahova

Cod Postal: 105100

Romania

Telefon:     

0244 326 811 / 0743016726

Mobil:     

0751 150 844 - Director Hotel 

0745 618 810 - Director General   

Email:  

rezervari@azuga-turism.ro

rezervari@azugaresort.ro

 

Sediu social

Adresa:

Bucuresti, Sector 5, Bdul Regina Elisabeta, Nr.54, Corp A, Et.1, Ap.e, Cam.2 

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. AZUGA TURISM S.A. cu sediul in jud. Prahova, Str. Sorica 3, Azuga, email rezervari@azugaresort.ro, rezervari@azuga-turism.ro garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

DEFINITII

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

S.C. AZUGA TURISM S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe azugaresort.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. AZUGA TURISM S.A. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. AZUGA TURISM S.A. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. AZUGA TURISM S.A. si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

·       dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;

·       dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;

·       dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);

·       dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

·       dreptul la restrictionarea prelucrarilor;

·       dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;

·       dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;

·       dreptul de a va retrage consimtamantul;

·       dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. AZUGA TURISM S.A., in jud. Prahova, Str. Sorica 3, Azuga va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile mentionate mai sus.

Astfel, azugaresort.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul azugaresort.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa rezervari@azugaresort.ro cu subiectul "Dezabonare".

Oferte Speciale

Premii

Outstanding Service Award 2017
 
 
Gohotels.com

Rezervări & Plată online

Video camera